nov 042020
 

Als je met de stroom meegaat,
sta je zelf stil.

Love As always
Di mario

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. ik ben zo geen meeloper…..
  .Een @->- voor jou.xxx

 2. Goede morgen Di Mario, dat is natuurlijk wel zo, maar steeds tegen de stroom inzwemmen is vermoeiend en zet meestal geen zoden aan de dijk (je komt dan nauwelijks vooruit). Gewoon je eigen weg zoeken en soms even lekker op de stroom dobberen is ook mogelijk natuurlijk. Ik wens je een fijne woensdag toe.

 3. Ben ook geen kuddedier , ik laat mij leiden door mijn eigen gedachten maar soms is het wel goed om dit te doen want dan kom je het verst en ontdek je alles wat je zal willen weten.

  Bedankt tevens voor je mooie reactie op – benauwd door mondkapje
  Wens je mooie dag vandaag.

 4. pfff altijd tegen de stroom in zwemmen kan ook héél vermoeiend zijn hoor, soms is je mee laten drijven wel lekker vind ik 🙂

  heb het fijn vandaag hé

  xxx

 5. Dit is de mooiste spreuk die ik hier dit jaar gelezen heb. Ik ben geen meeloper en kies bijna altijd mijn eigen weg. Met de stroom meegaan brengt je niet veel in het leven. Mijn creativiteit zou erdoor verdwijnen.

 6. Go with the flow is de snelste weg om je doel te bereiken.

 7. Steeds tegen de stroom op zwemmen kan op den duur vermoeiend zijn.

 8. Hmmm, dat vraag ik me toch af. Je kunt toch ook meebewegen?

 9. Ben niet zo’n meeloper en ga liever mijn eigen weg 😉
  Groetjes

 10. Ik zwem er het liefst tegenin (-:
  Lieve groet ♥

Sorry, the comment form is closed at this time.