nov 222020
 

Doe het,
desnoods bevend,
maar doe het.

Love As Always
Di Mario

  13 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Dappere dodo’s….!!

 2. zoiets was het, als ik jong was, heerlijk, en dan was dat gewoon in de bomen hangen en zitten enz
  heerlijk
  -Een @->- voor jou.

 3. Als ik iets wil doen doe ik het, hoe groot de uitdaging ook is. Ik ken gelukkig weinig angst maar wel voorzichtigheid. Sommige dingen moet je namelijk gewoon niet doen.

 4. Een overwinning op jezelf behalen. Daar leer je het meeste van.

 5. Soms moet men grenzen verleggen om iets te bereiken.

 6. Goede morgen Di Mario, heerlijk toch dat klimmen en klauteren. Als kind klom ik graag het dak op om dan met mijn rug tegen de schoorsteen lekker in de zon en wind te zitten. Maar doordat voorbijgangers mijn ouders waarschuwden , duurde dat niet lang. Mijn vader stond dan te roepen dat ik er onmiddellijk af moest komen. En beneden kreeg ik dan een preek over het gevaar om zo hoog te klimmen. Tja , hij had natuurlijk wel gelijk, al vond ik het toen maar flauwekul.

 7. Dat ziet er dapper uit 🙂

 8. Vroeger op school op vakantie had ik zo gedaan. Toen ik klein was. Heel gezond om te klimmen. Echt geweldig om te doen. Klimmen en klauteren vinden kinderen altijd prachtig om te doen. Fijne dag.

 9. Je slaat de spijker op de kop. Hans

 10. dapper hoor, nee dan laat ik me liever in een stoel zakken, dit zou k niet meer kunnen 🙂

 11. Laat die hun ding maar doen Mario

  prettige zondagavond

 12. Ja, na afloop geeft dat een onwijs goed gevoel!
  Lieve groet ♥

 13. Ik verbaas mij er vaak over dat ik vroeger van alles durfde. Liep zelfs via een plank op de vierde verdieping van de ene in aanbouw zijnde flat naar de andere. Als ik nu op een krant sta heb ik al hoogtevrees 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.