jan 052021
 

Je bent nooit te oud,
om jong te blijven.

Love As Always
Di mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Don’t let the old man in Niet voor niets een pracht nummer. Je moet ervoor zorgen dat je van binnen nooit oud wordt. Dan blijf je voor altijd jong.

 2. Ik kijk soms met verwondering naar de 100 jarigen, programma op SBS6, nu even niet, geen idee of er nog komen nu, al 2 seizoenen geweest, maar echt… velen zien eruit of ze pas 70 zijn en dan nog erg kwiek, zodat ze nog jonger lijken, ongelooflijk!

  X

 3. ja grappig di mario, in mijn hoofd ben ik nog altijd een jonge deerne 🙂
  whaahahah,

  xxx

 4. Ik ben mezelf aan het herontdekken.

 5. Goede middag Di Mario, om eeuwig jong te blijven moet je vroeg sterven, dan zal men je altijd als jong mens onthouden. Het klinkt misschien wel cru, maar het klopt wel. Twee vrienden van mijn zoon zijn beiden gestorven toen ze nog begin de twintig waren en die jongens zie ik nog altijd voor me hoe ze toen waren.

 6. In mijn hoofd voel ik me een soort Pippi. Van de buitenkant zie je daar natuurlijk niks van (-:
  Lieve groet ♥

 7. Ik blijf eeuwig jong in mijn hoofd, alleen dat lichaam wil er niets van weten.

 8. zo is het Mario

  maar als je gezondheid het laat afweten, ga je de dingen toch anders bekijken

 9. Dat lukt me wel aardig met Flip erbij. Hans

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.