jan 072021
 

Gas, rook, gebroken glas en zelfs schoten.
Agenten, demonstranten en heel veel vlaggen.
Het leek wel oorlog.
Ongekende beelden rond en in het Capitool

Op het moment dat ik deze log type heb ik in
de achtergrond wat nieuwssites open staan.
Hoe kan het toch dat een land zo uit de hand
kan lopen. Erken je verlies en ga verder.

Hopelijk op het moment dat deze log online
komt dan hoop ik dat het allemaal weer wat
rustiger is daar en geen doden zijn gevallen.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

  11 Responses to “Op het moment”

 1. Doden zijn er zeker gevallen, en die mag je op het conto van Trump zetten, ze moeten die man gewoon opsluiten en nooit mee los laten. Wat een afgang voor de democratie daar.

 2. Zeker 4 doden voor zover ik weet. Een kaakslag voor de democratie en voor de afro amerikanen die moesten die zoiets doen er veel meer zou opgetreden worden door leger en politie.

 3. Jawel, doden, wat doen ze daar ook, niet voor te stellen dat mensen zich zo op laten hitsen. Het zal me benieuwen wanneer het hier zover komt. Gekke wereld.

 4. Ik hoorde de mooie uitspraak, dat hij strijd tegen zijn eigen systeem.
  Hoe ver kun je vallen en geloofwaardig blijven. Hans

  Met een allergie maak je zeker niet vaak vrienden.

 5. die trump……
  die kan er nogal op ingaan en zijn aanhangers ook, hij heeft daar een grote fout gemaakt door te zeggen naar het capitool te gaan
  -Een @->- voor jou.

 6. niet te geloven hé,
  ik hoop écht dat ze trump buiten spel zetten, di eman is gevaarlijk gek, di e mag nooit meer géén enkele belangrijke functie vervullen weg ermee, het gevang in en sleutel weggooien

 7. Ik wens echt dat Joe Biden hem op 21 jan. 2021 mooie datum, zal arresteren.. voor al het leed wat hij daar gemaakt heeft.

  X

 8. Het erg allemaal wat er Amerika gebeurd. Gelukkig is weer voorbij. Daar schrokken wij weer ervan. Agent is ook doodgegaan in zk. Vreselijk! Gelukkig kwal van Tump heeft opgegeven. Biden is gewoon de winnaar.

 9. Er zijn vijf doden gevallen. En die ellendeling met dat idiote haar heeft het alleen maar over ikke, ikke, ikke. En hij gaat niet naar de inauguratie…Ben je dan slap of ben je dan slap? Het is meer de Verdeelde Staten dan ooit. Ik hoop dat ze de afzettingsprocedure starten. Dan kan hij geen gooi meer doen voor een volgend presidentschap.
  Lieve groet ♥

 10. Verschrikkelijk… die vreselijke man heeft het gepresteerd zoveel mensen op te jutten… grrrr… domme lui. Maar hij is bijna exit, eindelijk zijn die 4 jaar om!

 11. Ht is een belachelijk drama geworden daar. Dom volk wat op hem gestemd heeft en nog dommer volk wat zich op laat jutten. Niks geleerd van de geschiedenis.

Sorry, the comment form is closed at this time.