jan 152021
 

Iemand met een nieuw idee is een vreemde vogel.
Tot het idee blijkt te werken.

Love as Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Ja, zo gaat het meestal, ik vertel mijn nieuwe of eigenlijk oude ideetjes niet meer, als ik er de kans toe krijg, doe ik het gewoon, dan volgt de rest vanzelf, hahahaha Zo is ook weer hier in dit huis gebleken, laat ik zeggen dat ik een echte man/man heb, die denkt dat ik niet handig ben, laten we het daarop houden 😉

  x

 2. Zo gaat dat hè. Er wordt altijd een beetje vreemd gekeken naar mensen met een visie. Maar ook een beetje logisch.

 3. Niet geschoten is altijd mis…

 4. zo werkt dat maar dat geeft niet

  xxx

 5. Vreemde vogels moeten er ook zijn 🙂
  Zeker met goede ideeën

 6. Niet te snel oordelen, denk ik dan Mario

 7. Vreemde vogels geven het leven kleur. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.