jan 292021
 

Koud hè
Nee, ik wilde het niet hebben over het liedje van Spaan en Vermegen,
want dat nummer kwam pas in 1987 uit, nee over de winter van 1979.
Toen het zo koud was, dat het ijzelde en dat we schaatsend over de
weg naar school gingen. Ik kan me ook nog we herinneren dat de auto
waar we in reden, dat de ramen bevroren tijdens het rijden.

Love as always
Di mario

  6 Responses to “Toen was geluk heel gewoon.”

 1. Ja, dat waren nog eens echte winters. Mijn ouders hebben nog een fotoboek van een barre winter in de provincie Groningen.

 2. Bar en boos was het toen, ik kan het me nog goed herinneren, 26 was ik toen, zelfs optochten werden afgelast.

 3. Nou, weet er alles van, op de brommer naar het werk, brrrrr
  We gingen toen wel de vorstverlet in. Hans

  Ot. De verzoekjes zijn gedraaid in de show.
  Was weer een mooie Brief S. tv is ook niet veel, ik val dan toch in slaap en vooral Adamski is wel komisch.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Toen was heel erg geweest met sneeuw storm. Ik had al eerder deze film gezien. Wij weten alles van. Moeilijk overal toe te gaan. Best wel heel erg. Zat ik op school in Amsterdam. Toen moest ik naar huis toe. Anders rijden geen bussen. Het klopt ook.Schaatsen op de stoep weet wij nog.Ik heb ze ook gedaan. Grappig…. Fijne dag.

 5. Wat een leuke film zeg. Ja allemaal meegemaakt. In Lelystad waar we toen woonden was de school van mijn kinderen gesloten. Er werd echt geschaatst op straat en sleetje rijden natuurlijk.
  Mijn (toen) man was om 01.00 uur vertrokken uit Amsterdam en was om 19.00 uur pas thuis. Heeft ie nog geluk gehad. Want er zaten ook auto’s vast op zijn route. Bijzonder was het.

 6. Ja die winter kan ik me ook nog goed herinneren. Weet nog dat ik een keer op een zaterdag in de winkel hoorde dat er gladheid werd verwacht. Na twee uur was de stad spekglad en uitgestorven. Toen ik naar huis ging was het spekglad op straat en heb lopend drie kwartier gedaan over een stukje van tien minuten 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.