jan 312021
 

Als een rommelig bureau het teken is van een rommelig brein.
Wat zegt een leeg bureau dan?

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Mijn bureau is absoluut opgeruimd! Geen rommel op mijn desk.

 2. 🙂 zolang ja zelf alles maar kunt vinden, je zou mijn tafel eens moeten zien 🙂

  brein is toch wel oké hoor 🙂

  xxx

 3. dat netjes, das niks voor mij, alles moet in bereik liggen
  .Een @->- voor jou.

 4. Ik weet alles te vinden. Zodra mijn vrouw opruimt ben ik alles kwijt.

 5. Tja wat moet ik hier van zeggen, echt opgeruimd is het niet, maar er is ruimte genoeg om gewoon aan bezig te zijn. En in mijn ‘rommel’ kan ik alles terugvinden wat ik nodig heb dat lijkt me het belangrijkste. En een leeg bureau wordt waarschijnlijk zelden gebruikt om aan te werken. Nu was op mijn werk vroeger mijn bureau helemaal leeg, want als we weer gingen rijden zou de boel door de hele bus zwerven zodat je bij de volgende standplaats eerst alles op zou moeten rapen voor je de deur opende. Nu hoefde ik alleen de spullen uit mijn lade te pakken voor we begonnen.

 6. Echt rommel heb ik niet op mijn bureau liggen maar er staat wel het een en ander waardoor het misschien rommelig lijkt. 2 open dozen met functionele dingen, die ik regelmatig nodig heb en een postbakje met de lopende zaken. Ik heb genoeg ruimte en kan alles altijd vinden. Deze foto is wel heel erg…

 7. Geen probleem voor mij of het nu rommelig of leeg is, als je maar terugvindt datgene je nodig hebt.

 8. Ik weet ook altijd alles te vinden al lijkt het een puinhoop

 9. Rust in het hoofd en weer verder kunnen, nu heb ik hier geen bureau, maar wel een eettafel, laat die nu net weer even wat leger hebben gemaakt, het was een kris kras aan kabels en externe schijven die al dagen niets doen en stekkers en lijnen, pffffffffffff die zitten nu even in een kratje weg van tafel! rust!

  X

Sorry, the comment form is closed at this time.