feb 152021
 

Ik kan gewoon niet meer gewoon afspreken op maandag
blijkbaar. Ik zou maandagochtend bij iemand het aquarium
schoon komen maken, mocht ik niet komen van ze.
Iets van code rood, daar laat ik me toch niet door weerhouden.

Maakt niet uit, ik zou ook nog bij een vriend op visite gaan,
kreeg ik gisteren een berichtje dat de kinderen niet naar
school konden ipv code rood. Die kinderen hoeven elke keer
niet naar school, volgende week hebben ze alweer vakantie.

Code rood klinkt voor mij als, als je naar buiten ga, dan ga je
dood, maar er is prima te fietsen. Ik heb geen glibberpartij
gezien. Morgen gaan ze weer naar school en ik naar het werk.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Code”

 1. Yes bikkel zo denk ik er ook over, mijn jongens móeten toch uit, niks code rood, gaan 🙂

  wel uitkijken lieve schat 🙂

  xxx

 2. Code rood is aan mij mij ook niet besteed. Als je er rekening mee houdt valt het allemaal best wel mee. Maar, een gewaarschuwd man telt voor twee.

 3. Voor de fietspaden en de wegen geldt geen code rood, maar voor de voetpaden en trottoirs.
  Ten minste die zijn al weken code rood, ik pas extra, extra goed op om niet onderuit te gaan.
  Dus je kunt morgen met code groen wel op de fiets. Hans

 4. Ik denk dat we tegenwoordig veel te snel code rood geven. Volgens mij waren de winters vroeger veel erger maar moesten we gewoon naar school of werk. Ik kan mij slechts een keer herinneren dat de zaak vanwege sneeuw later openging omdat de bedrijfsleider vanuit Utrecht moest komen en de treinen vertraging hadden er lag toen wel een halve meter sneeuw. NU rijden de treinen al niet meer als er alleen al een decimeter sneeuw verwacht wordt.

 5. Dan heb je geluk gehad, hier was het niet bekwaam om buiten te komen, spiegel,spiegelglad…..!!

 6. we moeten het toch nemen zoals het komt
  de regels zijn er soms over…..
  -Een @->- voor jou.

 7. Ha Di Mario,

  hier ging alles gewoon prima.
  De kinderen hadden gewoon naar school gekund! Maar ja…
  Gelukkig was er weer vanmorgen lekkere reuring van de kindertjes die naar school gingen.
  Sommigen renden zo hard… zo blij dat ze weer mochten!

  Sjalom van Marlou

 8. Ik erger me groen en geel aan de codes die – naar mijn idee – lukraak worden geroepen.
  Kijk uit: sneeuw! Glad! Het ijs is nog te dun! Alsof we met z’n allen kleuters zijn. Waren de winters vroeger niet veel erger?
  Hier was ook geen vuiltje op de weg (-:
  Lieve groet ♥

 9. Ze kunnen het niet aan in de ziekenhuizen daar ligt het aan. Dat je als moeilijk gaanbare oudere binnen blijft snap ik, maar als er sneeuw ligt is er vrij weinig wat mij binnen gaat houden. Daarbij kunnen de mensen zelf niet meer nadenken? Vroeger stond er een bordje bij het meer aan 1 kant. Bordje vervangen door de goede dan ging je het ijs op. Simpel, sneeuw is glad en ijzel ook. Het is net als met die weeralarmen als het heet is, joh moet ik oma binnen houden bij 38 graden. Dat je je reis ook uit kan stellen tot het niet meer ijzelt is ook een idee he.

Sorry, the comment form is closed at this time.