mrt 182021
 

Natuurlijk hebben jullie gisteren allemaal je stem uitgebracht.
Hopelijk goed doordacht en ben je tevreden met je stem,
misschien wel ondanks de uitslag van de verkiezing.

Hoe gaat het nu verder met je stem?
Dat kun je hier onder zien.

Love As Always
Dimario

  10 Responses to “Stemmen”

 1. Goed filmpje, Di Mario! Zal ik eerdaags ook op mijn blog delen. Een kleine opmerking: een verschil tussen stempassen en stembiljetten hoeft niet altijd te duiden op een telfout of fraude. Soms steekt iemand een stembiljet bijvoorbeeld in de binnenzak om thuis door een zieke partner te laten invullen. Bijvoorbeeld. Het lukt niet altijd om goed te zien wat de kiezers in de stemhokjes doen.

 2. mooie uitleg di mario 🙂
  xxx

 3. Uiteraard heb ik gestemd! Op RTV Rijnmond heb ik gedeelten van het tellen gezien. Wat een klus!
  Ik mocht tweemaal met het rode potlood in de weer want m’n man had mij gemachtigd (-: En ik mocht het potlood houden.
  Lieve groet ♥

 4. Ik sla nooit over, alhoewel ik niet het idee heb dat het echt helpt.

 5. NOS op 3 geeft altijd wel goede uitleg in hun vlogjes.
  Stemmen is een grondrecht en goed voor behoud van de democratie. Hans

 6. Leuk filmpje en ik ben blij dat er weer een hoge opkomst was

 7. Een flinke klus….!!

 8. Ik heb mijn plicht gedaan, maar tevreden over de uitslag ben ik zeker niet. Het huidige kabinet is niet afgestraft voor zijn blunders met o.a.. de toeslagen affaire, de gaswinning etc. Integendeel daar worden ze nog voor beloond.

 9. Ha di Mario,

  nou… ik was wel wat teleurgesled door de uitslag.
  Maar toch tevreden, dat ik gestemd heb.
  Nou maar hopen, dat die luitjes er HET BESTE van maken…

  Gut sjabbes en sjalom,
  Marlou

 10. Zeker hebben we gestemd…goeie uitleg in het filmpje

Sorry, the comment form is closed at this time.