jul 202021
 

Ik hou van Kort Films,
niets langdradig en toch een heel verhaal.

Soms met visite.
soms alleen.

Love as always
Dimario

Dit is zeker iets voor jou.

  4 Responses to “Kort Film”

 1. Ik heb de link gekopieerd en het filmpje bekeken. Een mooi en ontroerend verhaal van een oudere dame die alleen woont met haar kat. Een emotionele, mooie en warme film. Het was alsof ik mijn moeder zag, die (inmiddels is mijn moeder overleden) in zo’n vergelijkbare situatie zat.

 2. Iemand verliezen is verdrietig, alleen achterblijven is nog erger
  Aan dieren kun je veel plezier beleven, ze gaan nooit tegen je in.
  Je kunt ze honderd keer het zelfde vertellen. Hans

 3. Intrigerend, Di Mario. En prachtig stukje filmwerk. Mooi drama.

 4. dit is het leven zoals het is
  ik vindt het heel mooi gefilmd en het is heel herkenbaar
  .Een @->- voor jou.

Sorry, the comment form is closed at this time.