jul 192021
 

Vraag niet om lichtere lasten,
maar om sterkere schouders.

Love as Always
Dimario

  8 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Sterke schouders is inderdaad een betere optie. Je weet namelijk nooit hoe zwaar de last wordt die je moet dragen.

 2. de schouders kunnen veel last dragen….

 3. Goede morgen Di Mario, ik geloof dat je meestal de lasten die je krijgt wel kunt dragen, je zult wel moeten trouwens een andere optie is er niet , of je moet er een eind aan maken, dat is iets dat ik zelf nooit zal doen. Maar je weet nooit wat er in iemands hoofd speelt dus ik zal niet oordelen wanneer iemand dat wel doet.

 4. Sommige lasten kunnen voor vele wel wat te zwaar worden maar niet alleen sterke schouders zijn dan nodig maar ook een helpende hand daarbij.

 5. Dat lukt in het leven niet altijd, voorbeelden genoeg…

 6. Dit is een goede en oprecht ware spreuk DiMario. Maar soms worden de lasten te zwaar die je altijd hebt gedragen en houd je er chronische rugpijn aan over. En wanneer je dan het lichaam weer ontspanning hebt gegeven waar het recht op heeft dan worden je schouders vanzelf weer sterker. En kan je weer verder.

  Na zes jaar probeer ik zo nu en dan weer wat te bloggen. Als je zin hebt kom je maar weer eens langs. Alles goed met jou en je gezin?

  Groet uit Friesland. Diana

 7. De rugzakken worden steeds zwaarder 😉

 8. Sterke schouders brengen je waar je moet zijn. Hans

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.