jul 252021
 

Alle bijzondere prestaties hebben één ding gemeen;
aanvankelijk leken ze onmogelijk.

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Je weet toch ‘impossible is nothing’, en dat klopt als een bus. Niets is onmogelijk als je er maar voor gaat. En als je iets wilt, en het lukt niet gelijk, gewoon nog eens proberen. En visualiseren dat je het kan helpt ook.

 2. En opnieuw beginne bij het einde

 3. alles is mogelijk, zo zie je maar….
  veel oefenen en doorgaan….
  .Een @->- voor jou…

 4. De hockey dames hebben het weer prima gedaan Klasse!
  Voor jou een fijne zondag gewenst.

 5. Voor mij is dit de waarheid. Ik ben drie jaar naar school gegaan, drie jaar stagiaire geweest. Ik vond het vaak moeilijk als alleenstaande vrouw met twee kinderen om dit alles te combineren. Ik zag het vaak als een onmogelijkheid, ik moest zo veel … Ik kan niet goed tegen stress, dus ook nog een half tussenjaar gehad dat ik even niets deed qua school. Maar inmiddels twee diploma’s rijker. Daarom zeg ik … alles is echt mogelijk als je maar doorzet.

 6. Doorzetten is de boodschap! En als er een keer iets echt niet lukt komt er ook wel weer een nieuwe uitdaging!

 7. Samen sterk. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.