jul 192021
 

Daar zat ik vorige week toch ineens in een Toyota
Mirai. Het zal u misschien niets zeggen, maar dit moet
de opvolger worden van de Toyata Prius, de eerste
hybride auto ter wereld die met succes op de markt kwam.

Deze Mirai is het eerste model van Toyota en ik moet
zeggen dat ik onder de indruk was. Wat een pracht
bak om te zien, maar ook om in te rijden.

Volgens vele moet dit de toekomst zijn, hoewel
waterstof natuurlijk nog in de kinderschoenen
staat. Voorlopig hou ik het wel op fietsen.
Wel zo gezond ook.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

  10 Responses to “Mirai”

 1. Ik zou niet eens weten waar je zou kunnen tanken met die bak, want zwaar is die wel…

 2. Zeker een mooie auto, maar te groot voor mij. Lekker duur in belasting en verzekering denk ik. Als hij nou op elektrisch rijd is dat een voordeel, ik heb gelezen dat ze dat goedkoper willen maken om zo het elektrische rijden te bevorderen.

  • Bedankt voor je reactie in mijn blog. Leuk ook om van jou te horen. Of te lezen dan, haha.
   Ja wat Friesland betreft, daar woon ik, daar heb ik altijd gewoond. Ik ben gisteren weer begonnen met bloggen. Leuk om weer met elkaar in contact te zijn. Op naar fijne blogmomenten. Zo heb ik weer contact met John, Lutje, en ik moet nog even naar Dien Klaproos. Ik houd mij bezig met een selecte gezelschap hier in blogland anders word het te druk. Aan jullie vieren heb ik de fijnste herinneringen. Is lang terug, maar door omstandigheden heb ik meer tijd, en ik heb het hier toch wel gemist.

 3. Deze Mirai is ook wel een heel mooie auto.
  De ontwikkelingen gaan door want elektrisch rijden is ook een tussen stap.
  Fietsen is gezonder en scheelt een berg geld. Hans

  @ het is ook een cocktail, maar hoop dat ze er voorlopig van beide verschoont blijven.
  Hans kreeg ook al een standje van Oma.

 4. Er gaat niet veel boven fietsen maar toegegeven: dit is een pracht!

 5. Hij is mooi maar ben bang dat hij voorlopig nog niet bij mij voor de deur staat.

 6. Mooi, wel een grote bak, te groot voor mij…!

 7. naar het schijnt rijden we over 15 jaar allemaal in zo’n auto…….
  maar deze is wat groot voor me, ik rijd liever in kleinere auto’s

 8. Nou de toekomst op de weg… we zullen het meemaken! Hij is wel mooi! En blauw, houd ik ook van!

 9. Duur speelgoed de kleur is wel aardig.

Sorry, the comment form is closed at this time.