jul 292021
 

Deze week heb ik dan een nieuwe telefoon, dat was alweer
vier jaar geleden. Niet dat mijn oude telefoon op is, maar
S gaat volgend schooljaar naar het Voortgezet Onderwijs
en ze heeft nu nog mijn oude S5, die al acht jaar oud is.

Die kan dus echt niet meer en om haar nou een hele
nieuwe te geven, dat vonden we niet zo’n goed idee.
Niet dat ze er niet zuinig mee om zal gaan, dat vertrouw
ik haar wel toe, maar deze is nog goed voor haar en
mijn oude telefoon heeft zijn diensten bewezen.

Mijn nieuwe telefoon dus, met zes camera’s.
ik moet maar een cursus gaan volgen om
die allemaal onder de knie te krijgen.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  9 Responses to “Telefoon”

 1. Toen mijn kinderen de leeftijd hadden van Shirel en ze naar de middelbare school gingen kregen ze allebei ook niet zo’n dure mobiel. Uiteindelijk worden ze ouder en wanneer de mobiel dan aan vervanging toe is dan wordt de mobiel ook duurder. Uiteindelijk kon mijn zoon het zelf betalen en mijn dochter heeft er wat langer voor gespaard met wat hulp.

  Zes camera’s? Waarom zoveel? Ik heb aan één wel genoeg. Haha

 2. Ha! Ook ik heb net een nieuwe telefoon aangeschaft. Niet omdat mijn oude zo slecht was maar er waren al twee jaar geen beveiligingsupdates meer mogelijk. Ben erg blij met mijn nieuwe Pixel 4a maar heb ook veel plezier gehad van mijn Moto G5 van bijna vijf jaar oud. Als ik nog schoolgaande kinderen had, zou een van hen gewoon mijn oude krijgen natuurlijk maar ik hou ‘m als reserve. Er is altijd wel een bekende die in afgrijzen uitroept: ‘Mijn mobiel is stuk! Van wie kan ik voor een week of zo een oude lenen tot ik een nieuwe heb?’ Veel plezier ermee en succes met uitzoeken waar al die ronde glaasjes op de achterkant precies voor zijn. 😉

 3. Een mooi gadget…

 4. Heel verstandig S een telefoon te geven, altijd handig als er wat is.
  Je nieuwe telefoon ziet er zo al leuk uit en met zes camera’s blijf je foto’s plaatsen op je weblog. Hans

 5. Doe hetzelf met afdankertjes van de jeugd…een voordeel is dat die altijd het nieuwste willen dus zo heel oud zijn die van mij dus ook niet haha
  Groetjes

 6. Succes met de nieuwe telefoon. Toon hier maar enkele resultaten met die camera’s.

 7. ik heb eigenlijk nog nooit gehoord van een telefoon met 6 camera’s, ik ga direct eens googlen….

 8. Ik heb nu net anderhalf jaar een nieuwe telefoon. (alles erop en eraan) Maar…… sinds 1 juni worden er veel functies niet meer ondersteund door de provider. Het model is verouderd en dan moet ik maar een nieuwe kopen. Niet leuk, maar ja, dan maar niet meer appen en geen QR-code scannen. De mail kan ik er wel nog steeds op lezen.
  Geen appjes is overigens wel heel rustig, dat dan weer wel………

 9. Heeft even tijd nodig hoor, maar dat gaat je wel lukken.
  Hoewel ik na 1.5 jaar nog steeds functies tegenkom die ik niet kende.

Sorry, the comment form is closed at this time.