aug 022021
 

Je kan geen hand schudden met een gebalde vuist.

Love As Always
Dimario

  6 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Een gebalde vuist heb je alleen maar als je pijn hebt. Verder moet je ‘m openlaten.

  2. Goede morgen Di Mario allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Wat gebalde vuisten betreft, die heb ik haast nooit, ik kan me tenminste niet meer herinneren wanneer ik met gebalde vuisten stond. Ik wens je een fijne maandag, de zon is weer present, dus geniet ervan de ramen open en als het kan ook even naar buiten.

  3. Strijden moert je met open vizier…

  4. Je mag dat nu zowiezo niet dus die vuist is zo gek nog niet 😉

  5. Nee, dat is onmogelijk, dan maar een boks. Hans

  6. Ik geef liever de hand. Alhoewel …. tegenwoordig met de elleboog. Wel iets waar ik aan moet wennen.

Sorry, the comment form is closed at this time.