aug 092021
 

Vorige week vertelde ik van mijn grote zus.
Het leven loopt zoals het loopt,
maar toch kunnen we met onze
keuzes het leven een kant op duwen.

Zo ging mijn moeke ooit scheiden en werd
papa uiteindelijk een verwekker omdat ik hem
nooit meer zag. En ik vond het prima, want
wat moest je met een man in je leven.

Maar het leven gaat zijn eigen gang en zo
kwam mijn verwekker weer op mijn pad.
In eerste instantie als opa voor Y en S.
maar hij greep de kans om te laten zien
wie had kan zijn voor mij. Hoewel ik dat
nog heel onwerkelijk vind waardeer ik
wel heel erg de energie die hij er in stopt.

en nu is het dan tijd voor een volgende stap
Hij heeft nog een dochter. Ik heb haar nog nooit
gezien, ik weet alleen haar naam. Woensdag ga
ik haar ontmoeten. Zij en haar zoon. Ik ben benieuwd.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Kleine Zus”

 1. Mesen maken soms verkeerde keuzes in leven omdat ze denken hier goed aan te doen. En ik ben ook heel blij voor jou dat je pa op je pad is gekomen en de tijd ook voor jou heb genomen. Want soms zit er een ander verhaal aan vast waarom hij van je ma was gescheiden en geen contact op nam .En mensen mogen we niet veroordelen om wat ze doen deden of hebben gedaan. Want de waarheid hoor je dan niet echt . En ik ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd hoe de ontmoeting met zijn dochter en haar zoon zal verlopen. Het is altijd een nieuw begin om elkaar te leren kennen. Want wellicht had hij hen ook pas later verteld over jou. Wens je mooie ontmoeting en verwacht niks maar laat het maar gewoon over je komen.
  Mijn gedachten zijn bij jou.

  Heb ook gereageerd onder de woorden die je als reactie schreef op mijn poëzie. doe ik niet vaak maar nu wel even.

 2. Ieder zijn ding. Zolang als we leven kunnen we elkaar ontmoeten, en ontwijken, net wat men wil of kan. Het moet altijd van twee kanten komen.

 3. Een heel levensverhaal, met een heel bijzondere wending.
  Wens je woensdag veel sterkte, zal best spannend zijn. Hans

  @ is Boogie Box High met Jive Talkin, zal deze draaien.

 4. Wat fijn dat je dit met ons deelt. Mijn oudste zus is een half zus van mij. Zij heeft voor jaren terug ook op oudere leeftijd haar drie halfzussen leren kennen. Daar heeft ze nu een hele goede band mee.

 5. de kinderen kunnen niets doen aan het gedrag van vader
  ik hoop dat het een hele leuke ontmoeting wordt

 6. Ik kan me voorstellen dat je dat als heel spannend ervaart.

 7. Spannend…maar wel leuk denk ik zo.
  Fijn dat hij wel opa voor Y en S wil zijn en wie weet ook voor jou een vader die je vast altijd wilde hebben.
  Al zeg je anders…groetjes

Sorry, the comment form is closed at this time.