aug 302021
 

Soms betekent overgave dat je stopt met proberen om dingen te begrijpen.
Dat je er vrede mee hebt dat je het niet weet.

Love as Always
Dimario

  8 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Je hoeft ook gewoon niet alles te weten. Anders hadden we wel een hoofd als een luchtballon zo groot.

 2. Ook dat is een overwinning op jezelf.

 3. Goede morgen Di Mario, waarom zou je alles moeten weten. Sommige dingen zijn ook niet te begrijpen dus dan is het verspilde moeite en tijd, die je beter in iets anders kunt stoppen. Fijne maandag gewenst.

 4. En toch blijft het dan maar malen in je hoofd tot je het wel weet…of begrijpt 😉

 5. ik heb daar weleens moeite mee, dat er geen antwoord op mijn vragen komt…
  dat kan ik moeilijk loslaten 🙂 dan ga ik zoeken di mario 🙂

  xxx

 6. Ik vind het moeilijk al begrijp ik deze citaat zo goed. Ik moet altijd alles begrijpen, zo zit ik in elkaar. Als ik iets niet weet dan zoek ik het op binnen internet. Ik doe mijn hele leven al aan zelfstudie psychologie. Het voordeel van het laatste is wel dat je beter leert begrijpen waarom mensen doen wat ze doen en waarom. Al blijven sommige mensen moeilijk te peilen.

  Ik denk dat ik daarom ook mijn blog Bewustwording heb, bewust worden van alles in het leven, dat is mijn leerdoel in dit leven.

 7. Overgave is volgens mij zo een beetje gelijk loslaten.

 8. Je kunt niet alles weten of begrijpen, dan ben je pas wijs in berusten. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.