aug 102021
 

Ik hou van Kort Films,
niets langdradig en toch een heel verhaal.

Vorig jaar was het videodagboek van Anne Frank al hier
te bewonderen. Die was tot aan de ontdekking. Dit jaar
verteld ze verder. Het blijft onwerkelijk om te zien.

Love as always
Dimario

Dit is zeker iets voor jou.

  7 Responses to “Kort Film”

 1. Bijzonder indrukwekkend. En erg goed gedaan. Ik hoop dat het helpt om tot een flink aantal mensen door te dringen. Misschien dat dan voorkomen kan worden dat zoiets als haar overkwam weer gebeurt.

 2. Ja, ik had het al gezien, want ik was geabonneerd, en in het achterhuis vond ik deze Anne niet passen, te veel gefluister, dat is irritant. Maar het verhaal hoe het verder ging is wel weer fraai in beeld gebracht. Dat had ik al eens in een documentaire gezien en nu weet ik het weer fris.

 3. Ik mis haar dagboek dat het nu een videodagboek is doet er niet toe. Het had ergens kunnen liggen of toch een onderdeel van de film kunnen zijn. Het deel na haar dagboek vond ik interessant hoewel het hier en daar niet klopte. Binnenkort komt er een bioscoopfilm over Anne Frank uit.

 4. Ik volg ook de tweede serie, op deze aflevering reageerde is as volgt: Lijkt me zeker geen makkelijk vervolg, maar dat was het voor Anne ook niet.
  Goed om het verhaal te vertellen. Hans

 5. Het maakt niet uit hoe het gebracht wordt. Als we het maar niet vergeten…

 6. Het Verhaal van Anne Frank blijft indrukwekkend om te zien. Tevens denk je dan aan al die mensen die voor onze vrijheid hebben gevochten. Om nooit meer te vergeten!

 7. het raakt me
  hoe erg was het om toen het verkeerde geloof te hebben….
  en dat transport, lijkt net een thriller, en dat zal het ook wel geweest zijn
  -Een @->- voor jou.

Sorry, the comment form is closed at this time.