aug 122021
 

Gisteren had ik een ontmoeting met mijn
(nieuwste) jongste zus. En ik wilde daar
toch even op terugkomen.

Er was geen spanning, want we gingen naar
een pretpark met haar zoontje, dus daar konden
we ons  mooi in uitleven. Het was goed.

Ik herkende veel in haar wat ik ook in mijn grotere
zus zag en dat schept toch een band. Ik denk wel
dat er een soort van klik is. Dat moet natuurlijk
nog verder uitgebouwd worden, maar dit is
iets wat ik niet had verwacht een jaar of tien geleden.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Zus”

 1. Vaak hebben we in ons hoofd wat er allemaal kan gebeuren. Hoe degene kan zijn. En blijkt de persoon in kwestie een heel aardig persoon te zijn. Het belangrijkste toch wel dat er geen spanning was en dat het vrij relaxed ging. Ook heeft ze veel gemeen met je oudere zus en dat is toch wel heel fijn. Voelt het weer alsof je zus weer een beetje bij je terug is.

 2. Positief nieuws Di Mario, een ontmoeting met een ‘klik’.
  Mooier had het niet kunnen zijn. Hans

  @ nee, ben maar niet met de fiets op de skatebaan gegaan.

 3. Een nieuwe jongste zus! Gaaf, man! Ik denk dat ik best blij zou zijn als ik hoorde dat bijvoorbeeld mijn vader uit een eerdere relatie nog een kind zou hebben en ik er opeens een oudere broer of zus bij had. Fijn dat jullie een ‘klik’ bleken te hebben! Binnenkort worden mijn jongste dochter en ik na ruim zeven jaar herenigd. Ik voel me alsof ik 17 ben en een eerste afspraakje heb: een gezonden spanning, denk ik dan maar. Het zal voor haar nog wat onwerkelijker voelen.

 4. alle begin is moeilijk zeggen ze
  dus als het zo meeviel, is er al een goeie start
  -Een @->- voor jou.

 5. Fijn dat het allemaal goed gegaan is…!
  Dat geeft nieuwe kansen.

 6. IK kreeg mijn zus na ongeveer 37 jaar weer terug. Het is wat. En we lijken in veel opzichten op elkaar dus wij hebben een geweldige klik. Leuk voor je Mario!

 7. Dat klinkt in ieder geval heel positief…

Sorry, the comment form is closed at this time.