mrt 262023
 

De tijd bestaat alleen maar
omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. gelukkig maar dat die met seconden vooruit gaat
  @->–

 2. Mijn wekker en horloge zijn weer verzet, verder heb ik geen klok in huis. Wel een stilstaand klokje dat ik eens liet repareren en dat na een week weer stilstond. Nu is het alleen een leuk ornament in de kast.

 3. Moet wel even wennen deze tijd. Normaal half 8 ga ik de bed eruit. Dan gelijk uurtje vooruit gezet. Pfff… Hoefde voor mij niet meer. Ik dacht nou keertje vaste tijden zou houden. Mooi niet meer. Praten daar eens over. Fijne dag.

 4. Ik probeer volgens de wintertijd (originele) te blijven leven. Dat verzetten gaat dan wel automatisch, maar dat is geen probleem.

 5. Ik wordt hier per seconde wijzer…

 6. Leef bijna zonder de tijd…al gaat die wel door 😉

 7. en dat zou veel te veel zijn

 8. Time flies, zomer en winter.

 9. Zonder tijd staat alles stil. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.