dec 272021
 

Hallo, ik wilde deze kuipjes kattenvoer graag omruilen voor een andere smaak.
Het is om dit moment dat het gebeurd de vrijdag voor kerst, het is druk in de winkel.
Heeft u toevallig de kassabon nog voor mij,  dan kan ik even kijken voor u.
Nou ik heb de kassabon niet, want ik heb het namelijk online gekocht. 
Lekker goedkoop in een mixdoos, maar deze smaak lust mijn kat niet.

Owh dat is vervelend, maar omdat u hem online hebt gekocht kan ik daar 
niet zoveel mee, wat ik wel voor u kan doen is een retouraanvragen bij 
ons hoofdkantoor online, maar dan moet ik wel even uw aankoopnota hebben.

Nou ziet u, ik heb hem ook niet bij jullie online gekocht, maar bij de concurrent,
maar u kunt dat toch omruilen, wat een slechte service heeft u.
Al u zo halsstarrig blijven, dan kom ik hier nooit meer en bestel wel online.

U ook prettige kerstdagen. 

Privepraat

Love As always
Dimario

Dit is zeker iets voor jou.

  7 Responses to “Service”

 1. Nou ja, niet geschoten altijd mis, men kan proberen om een miskoop in te ruilen bij een plaatselijke winkel en doet dan op een druk moment, dan is de kans groter dat men zijn zin krijgt. Rare wereld.

 2. Die dacht ook: proberen mag…

 3. Nou ja zeg, die is van de ratten besnuffelt.
  Hoe komt iemand er toe om zo van zijn verkeerde product gekocht bij de concurrent.
  En jij maar netjes en beleeft blijven. Hans

  @ hoop niet dat je mij niet te moeilijk maakt, heb al last van mijn been.

 4. wat een dom mens
  dat ‘m ze gewoon terug stuurt
  .Een @->- voor jou.

 5. Die laatste zin grijnzzzzz…ben je dan weer mooi van verlost 🙂

 6. Volgens mij heb jij wel verhalen te vertellen van die klanten die bij jou in de dierenwinkel komen. Alleen daar kun je wel je blog mee vullen. Zo ook dit verhaal, je moet maar het lef hebben om dit te doen en dat voor een bakje kattenvoer. Overkwam mij dat gaf ik het wel aan de buurvrouw, heeft dat beestje ook wat extra’s. Het is om te lachen en te huilen tegelijkertijd zo’n klant.

 7. Hondsbrutaal inderdaad. Moet opeens denken aan ongeveer 40 jaar geleden toen ik nog in een chique kledingwinkel werkte. De middag van Kerstavond mocht ik om vijf uur sluiten in plaats van zes uur. Na een drukke decembermaand met veel koopavonden kijk je echt naar de kerstdagen en kerstavond uit.
  Om vijf voor vijf komt er een bekende klant (hij was een bekende kantonrechter destijds ) binnen en zegt ik wil graag even kijken voor een kostuum. Ik probeer nog voorzichtig uit te leggen dat we dicht gaan door te zeggen u heeft geluk meneer X ik was net van plan de deur dicht te doen en te sluiten. Het zal toch niet lang duren zei hij. Wij waren verplicht om een klant af te helpen, ook na sluitingstijd. Lang verhaal kort hij kon niet beslissen en zei om half zeven sorry meneer van A we hebben wat weinig tijd want moeten zo naar een diner we komen na de feestdagen wel terug. Het was de eerste en enige keer in mijn leven dat ik met moordneigingen de kerst in ging 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.