mei 182022
 

Breng iedere dag
enige tijd alleen door.

Love As Always
Dimario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Goede morgen Dimario, ik breng eerder teveel tijd alleen door dan te weinig. Nu kan ik gelukkig goed alleen zijn dus voor mij is niet direct een groot probleem. Maar ik mis mijn man nog steeds niet zo gek natuurlijk wanneer je zo lang samen bent geweest.

  2. dat is niet moeilijk voor mij, mijn zoon is voormiddag werken….
    .Een @->- voor jou.

  3. Geen probleem voor mij. Is gewoon dagelijkse kost om een paar uur alleen door te brengen met mezelf. Ik zou niet anders willen.

  4. Een goed advies… Maar niet te lang, dan wordt mijn vrouw boos.

  5. Als ik fiets door de straten voel dit aan als alleen zijn.

  6. Is de hele dag soms te veel? Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.