aug 172022
 

Zij lachen mij uit omdat ik anders ben.
Ik glimlach om hun omdat ze allemaal hetzelfde zijn

love As always
Dimario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen, weer een mooie spreuk. Ik wens je een fijne woensdag toe.

 2. laat ze maar lachen……
  meelopers zijn er genoeg
  .Een @->- voor jou.

 3. Mensen die anderen uitlachen omdat ze anders zijn, zijn de werkelijke kleumen. Lekker laten lachen.

 4. Mijn zoon heeft prachtig kastanje-rood haar, geërfd van mijn vader en mijn schoonmoeder, dus we hadden ook al gedacht dat onze baby roodharig zou worden. Eenmaal een jaar of 8 kreeg hij er een hekel aan. En toen heb ik ook gezegd… mensen die commentaar hebben zijn gewoon jaloers. Want iedereen heeft zwart, bruin of blond haar en maar weinig mensen zo’n mooie kleur als jij….
  Toch wilde hij toen hij 9 was naar de kapper, terwijl ik zijn haar altijd knipte. Hij kwam bijna kaal terug…

 5. Een mooie verwoording van iets wat heel pijnlijk kan zijn 😉

 6. Wanneer gaan de mensen elkaar eens leren aanvaarden zoals ze zijn.

 7. Zo kun je het ook opvatten.

 8. Meestal is het wel een soep van de grijze massa. Hans

 9. Klinkt goed. Nu nog de durf.

Sorry, the comment form is closed at this time.