sep 142022
 

Uit chaos ontstaat vaak leven,
uit orde gewoonte.

Love As Always
Dimario

  6 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Dat is een goede kijk op de zaken. Ik zag dat ‘Hey Jude ‘ in ’68 lang bovenaan stond. Dat was in mijn studententijd in A’dam ik weet wel dat ik het een heel goed nummer vond en dat had ik in de gelegenheid waar we met medestudenten vaak kwamen verteld. Dus steeds als ik daar binnen kwam zette de man achter de bar dit nummer voor mij aan. Als ik het nu lees, word ik weer teruggebracht naar die tijd.
    Voor vandaag wens ik je een fijne woensdag toe.

  2. Volgens mij zijn wij ook ontstaan om chaos te maken…

  3. En een chaos maken we er samen van 😉

  4. Uit chaos komt meestal nog meer chaos voort.

  5. chaos… volgens de Griekse mythologie wel

  6. Af en toe een beetje chaos in de gewoonte maakt het leven aantrekkelijker.

Sorry, the comment form is closed at this time.