sep 152022
 

En zo had ik vorige week ineens een dikke been,
kon ik mijn been niet meer buigen en hij voelde
warm aan. Bloed prikken en de waardes waren niet goed.

Meteen een bloedverdunner er in en de volgende dag een test
om te kijken of het geen trombose is. Gelukkig is dat het niet,
maar was dan wel. De dokter dacht dat het een heftige allergische
reactie was op waarschijnlijk een insecten beet. Dus wat extra
anti-allergie pillen erin en afwachten. Ondertussen kan ik mijn
been weer helemaal buigen. Is hij niet meer warm en dik.
Ik vind dat mijn lichaam niet zo moet overdrijven de volgende keer.

Privepraat

Love As always
Dimario

  10 Responses to “Geluk”

 1. Gelukkig heeft je lichaam het weer opgelost ook, maar let wel op de signalen want een lichaam weet soms meer dan de geest.

 2. Wat naar dat je dikke been had. Gelukkig kon je beetje buigen met je knie. Het moet nog uitgezocht worden wat er geweest kunnen zijn. Insect kunnen makkelijk lelijk beet zijn. Ik had in mijn gezicht gehad. Niet zolang geleden. 1 kant van mijn gezicht werd helemaal dik. Ogen ook. Brrr. Zeker van mug geweest in slaapkamer. Hopelijk komt bij wel goed. Sterkte.

 3. Ja, je hebt zo wat. Hopelijk ben je er ook zo weer van af en zal het nimmer meer gebeuren.

 4. Misschien ben je er net goed op tijd bij geweest…en is daarom zo snel weer beter.
  Nu denk dat je lichaam goed heeft gereageerd…en snel handelen.
  Groetjes

 5. Heel onvriendelijk van je lichaam om zo overdreven te reageren op een simpele prik of beet, Di Mario! Tsss. Kun je inmiddels weer een beetje normaal rondhobbelen en sokken aantrekken en zo? Allergische reacties zijn ondingen. Maar ik schijn een leuke kleur paars te worden in mijn gezicht wanneer mijn keel dichtslaat en ik langzaam stik omdat ik per ongeluk bijvoorbeeld een kers heb gegeten. Er zitten dus voordelen aan.

 6. Vervelend zo’n reactie, maar goed dat je lichaam zo reageert.

 7. Soms weet het lichaam meer dan een dokter…

 8. Toch verstandig dat je er even naar hebt laten kijken.

 9. Vervelend zeg… ja heel lastig als je lichaam je opeens in de steek laat. Maar gelukkig wordt het voor jou al beter.
  Ben al weken niet fit, word misselijk als ik aan eten denk, ik eet wel, maar lang niet alles meer, val af, heeeel langzaam maar toch… Zomaar 3 kilo eraf??? Niet erg, want ik kan het hebben. Ga toch maar eens naar de dokter…

 10. Niet overdrijven maar een waarschuwing geven is niet verkeerd.
  Geluk dat er niets ernstigers aan de hand was.

Sorry, the comment form is closed at this time.