jan 232023
 

De beste wraak is geen wraak.
Ga verder. Zoek je eigen geluk op.

Love As Always
Dimario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. maar wraak nemen kan goed doen, maar het mag niet overheersen
    Een @->- voor U.

  2. Als je geen wraak neemt kan die ander nooit winnen.

  3. Goede morgen, ik ben eigenlijk niet zo wraakzuchtig aangelegd, ooit heb ik wel eens wraak genomen op een leerkracht van de lagere school. Ik kreeg de schuld van iets waar ik part nog deel aan had. Toen heb ik speciaal dropkauwgom (zwart dus) gekocht en die, na het goed gekauwd te hebben, op zijn fietszadel heb geplakt het was niet zichtbaar maar ik denk dat zijn broek onder heeft gezeten.. Ik heb er nooit iets over gehoord dus of het had gewerkt weet ik ook niet.

  4. Wraak nemen maakt het alleen maar erger.

  5. Laat maar gaan 😉

  6. wraak.. daar heb ik geen goed woord over Mario

  7. Inderdaad, zo doe ik het ook. Hans

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.