mrt 162023
 

Deze site is echt iets voor mij, want soms is het gewoon
leuk om vrienden en familie in de maling te nemen.

Bij deze site kun je een fake update op je scherm
krijgen die ook echt beweegt. Even aanklikken en
dan je scherm op F11. Mijn favoriet is Windows 98.

Privepraat

Love As always
Dimario

  6 Responses to “Hier word ik nou link van”

 1. Ik ben begonnen met 3.1….

 2. Geweldig! Wacht maar tot ik weer een kantoorbaan heb…;-) Leuke variatie op – wanneer de collega even naar het toilet is of zo – een schermafdruk maken van het bureaublad en die als achtergrondfoto instellen. Ook best wel gemeen. Maar redelijk onschuldig, vind ik. Ooit uitgehaald met een vriend van mij bij hem thuis. Een heuse computerexpert (hij gaf ook les en zo) maar toch kostte het hem bijna een half uur voordat hij ontdekte wat het probleem was. Grap geslaagd! Hij kon er niet om lachen helaas maar zijn vrouw vond het hilarisch.

 3. Altijd leuk om iemand in de maling te nemen.
  Leuke site.

 4. Vandaag de pc met W 11 in gebruik genomen, is toch veel completer dan 98.
  Er zijn nog steeds pc’s die op W98 draaien, maar dan los van het internet. Hans

  @ inderdaad wat muziek na de verkiezingen is wel zo prettig.

 5. straks het blauw schermke eens opzetten, ik denk wel dat hij dat vlug gaat zien..

 6. Ga ik morgen eens proberen lijkt me lachen

Sorry, the comment form is closed at this time.