apr 272023
 

Nou.. wat een dag,
lekker vrij en daar heb je het ook mee gehad. .

Ik heb helemaal niets me die koningsdag, helemaal
omdat sommige mensen maar denken dat op zulke
dagen maar alles mag. Ik heb het gewoon rustig gehouden.

Privepraat

Love As always
Dimario

  10 Responses to “Koningsdag”

 1. De dag mag je invullen zoals je het zelf wil…toch ?
  Het enige wat wij ervan gezien hebben was op tv

 2. Ik heb er ook wat van gezien op TV; Hopelijk heb je genoten van je vrije dag.

 3. Ook ik heb tv gekeken, maar ik vrees dat het vanavond wel weer laat zal worden voor ik kan slapen. Hier op het sportveld staat zoals ieder jaar de feesttent en die hebben vergunning tot twee uur. Nu is dat eens per jaar natuurlijk niet zo’n probleem. Maar mijn slaapkamer ligt net aan die kant van het huis dus ik krijg de volle laag. Voor twee uur zal ik vast niet echt kunnen slapen, soms even wat doezelen en dan begint de muziek opnieuw. En het nare is dat ik hier voornamelijk het gedreun van de bassen hoor. Misschien maar watjes in mijn oren doen.

 4. Ik zag dat het hier erg druk was en heb me ook maar rustig gehouden.
  Windows 11 en Firefox hebben mij bezig gehouden en dan gaat er wel eens wat mis in de logjes. Hans

 5. Ja, alles mag, denken ze, dus doen ze dat ook, nou ja, morgen is alles weer normaal, op naar Bevrijdingsdag, maar eerst herdenken.

 6. ik volg al die dagen ook niet, maar dat dagje vrij indertijd was wel leuk
  Een @->- voor U.

 7. Ik heb niets met het koningshuis, dus ook niet met koningsdag. En hier in mijn omgeving ging het gewone leven gelukkig gewoon door als elke andere dag.

 8. Voor mij is het een dag zoals vele anderen.

 9. Ik heb een poging gedaan maar het is vooral bizarre herrie en bier. Niet mijn ding.

 10. In mijn ervaring – in Amsterdam – is het een leuke dag. Heb weliswaar een aantal uren gewerkt die dag maar ook genoten van een rondje wandelen langs kleedjes, muzikanten en een hele hoop mensen ‘van buiten’. Maar ook van hen wisten de meesten zich gelukkig te misdragen. Aso’s wachten niet tot een bepaalde dag om zich te misdragen, is mijn ervaring.

Sorry, the comment form is closed at this time.