mei 242023
 

Creatieve mensen hebben geen rommel,
creatieve mensen hebben over ideeën liggen.

Love As Always
Dimario

  6 Responses to “spreuk van de dag”

  1. inderdaad, daar is over nagedacht
    Een @->- voor U.

  2. Die moet k onthouden…

  3. Ik ruim mijn werkplaats regelmatig op, maar het ligt er ook regelmatig vol met ideeën. Sommige uitgewerkt en klaar, sommige hebben wat meer tijd nodig.

  4. Kijk dat is het natuurlijk ik ben niet rommelig aangelegd maar gewoon creatief 😉 Nu valt het best mee hier met de rommel, maar ik heb wel moeite om dingen weg te doen. Dan zeggen ze als je wat nieuws koopt, moet je wat ouds weggooien en dat komt er niet altijd van. Maar ik koop niet vaak wat nieuws alleen als er iets stuk gaat, maar kapotte zaken bewaar ik ook niet.

  5. Ons huis ligt vol ideeën.

  6. Dat is zeker waar. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.