sep 292023
 

Toch niet meer voor te stellen. Ik ben opgegroeid
in een dorp en daar bleven de boeken gewoon heel.
Ik weet niet hoe dat in een grote stad was.
Zie je de kwartjes en guldens nog rollen in het
venster aan de voorkant. Mooi eigenlijk.

Nostalgie

Love As always
Dimario

  9 Responses to “Toen was geluk heel gewoon”

 1. Nou de telefoonboeken zijn niet voor niets verwijderd, vaak scheurde men er gewoon een bladzijde uit in plaats het nummer op te schrijven.

  Ot. Er is een verzoekje en aanvragen zijn gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Nou de telefoonboeken zijn niet voor niets verwijderd, vaak scheurde men er gewoon een bladzijde uit in plaats het nummer op te schrijven.

  Ot. Er is een verzoekje en aanvragen zijn gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Ik herinner nog hoe ik voor het werk naar zo’n telefoonkantoor fietste om telefoonnummers op te zoeken. Niet meer voor te stellen tegenwoordig.

 4. Bij ons waren veel boeken gesloopt volgens mij als ik het goed herinner.

 5. Even een berichtje . Ondanks dat het 3 oktober heet barst het feest zaterdagavond al los. Voor zover ik kan zien ben ik tot dinsdagavond op een paar uurtjes ( te weinig) slaap na continu bezig. Er komen dan ook op verschillende tijden blogs op mijn site of even niet en dan woensdag een hele zwik 🙂 Geen idee, hoe dan ook zal blij zijn als ik vrijdag even een weekje met vakantie ga. 🙂

 6. Dit is zo ouderwets. Dit weet ik nog in de telefoon cel. Grappig dit het weer ziet. Het was toen heel handig geweest. Vaak werden ook gesloopt in telefoon cel.

 7. inderdaad, toen kon alles nog
  waar is de tijd

 8. Die boeken werden voornamelijk als kladpapier gebruikt…

 9. Ik kan me de de telefoonboeken zo niet meer herinneren, maar de tijd van de telefooncel zeker wel. Hoewel ze altijd naar zeik roken vond ik het bestaan ervan makkelijk en had altijd kleingeld voor de telefooncel en het toilet bij me.

Sorry, the comment form is closed at this time.