mrt 082024
 

De motorrijtuigenbelasting, vroeger kon je die nog weleens
ontduiken, maar tegenwoordig is dat allemaal wat moeilijker.

Grappig, de motor die je ziet rijden bij 3:07 was toen splinternieuw,
en volgens de RDW rijdt deze nog steeds rondjes op de wegen.
Sterke motor, meer dan veertig jaar oud.
De Honda CM400T met kenteken MF-51-TV

Love As always
Dimario

  7 Responses to “Toen was geluk heel gewoon”

 1. Ja, zo ging dat toen en zo gaat het nog steeds, maar dan anders.

 2. Mooie beelden, de RDW controle met een verlicht bord op de auto.
  De digitalisering heeft de controle een stuk makkelijker gemaakt. Hans

  Ot. De verzoekjes van Y gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Oldtimer nu 🙂

 4. terug in de tijd, en al zo streng toen
  had ik niet verwacht dat er daar eentje de ganse dag moest klikken

 5. Of dat geluk was waag ik te betwijfelen. Ik heb eens een onterechte aanslag gehad en die niet betaald. Tot aan de deurwaarder toe. En zelf die heeft geen bewijzen gezien. Ik heb de politieagent die er bij was de bewijzen laten zien. Ik was toen gefotografeerd op de dag dat ik de auto kocht. Dat was op een vrijdag, op die dag de aangifte op de bus gedaan, en later ook gewoon betaald, Ik was een dag later gefotografeerd… en alles was toen nog niet bij hun geregistreerd.

 6. Blij dat ik (fiets) rij.

 7. Ook mooi gezicht hoe groot die computers waren

Sorry, the comment form is closed at this time.