mrt 292024
 

Ik weet het niet hoor, wat denken jullie
waait het weer over de computerhype 😉

Love As Always
Dimario

  9 Responses to “Toen was geluk heel gewoon.”

 1. leuk filmpje, ik had in die tijd mijn eerste computer, een Sinclair ZX 80. En kijk nu eens.

 2. De technologie gaat immer voort, bepaalde aspecten waaien over, en wordt gefilterd, en er blijft wat over en dat wordt verfijnd.

 3. Leuke terugblik, de pc in zijn begin jaren
  IBM Personal Computer, type 5150 uit 1981 werkte ik mee.

  Ot. de verzoekjes zijn gedraaid in de show.
  Hier is het weekend ook stil.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Mijn eerste was een olivetti computer

 5. 1984, het prille begin, het was helemaal anders toen, met inbellen enzo

 6. Ze verdwijnen nooit meer, gaan misschien over in andere vorm. In een bril?

 7. De techniek is bijna niet bij te houden. Op mijn werk moesten we eerst nog inbellen om geld over te kunnen maken. Ik vrees dat de we ermee opgescheept zitten…
  Lieve groet ♥

 8. Heerlijk die oude beelden! En die voice over ook. Ik ben blij dat ik opgegroeid ben in een tijd dat de vooruitgang nog bij te houden was. Nu gaat het zo snel dat ik me afvraag of de jeugd nog nostalgische gevoelens krijgt bij dingen.

 9. Ik weet nog wel dat eind tachtiger jaren de computer bij ons op werk kwam. Ik dacht eerst dat gaat mijn tijd wel uitduren. Maar het ging zo snel dat ik het me toch maar snel eigen ben gaan maken om niet links en rechts ingehaald te worden.

Sorry, the comment form is closed at this time.