mei 232024
 

Vervang je ‘sorry’ eens door een ‘dankjewel’.
In plaats van ‘sorry dat ik te laat ben’ kun je ‘
dankjewel dat je op me gewacht hebt’ zeggen. ‘
Dat waardeer ik.

Love As always
Dimario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. mooi gezegd eigenlijk, je moet er maar aan denken
  Een @->- voor U.

 2. Kom niet te laat, dan hoef je ook geen sorry te zeggen. Als mensen weten dat je niet op ze wacht, komen ze ook niet te laat. Of zeg bijvoorbeeld ik kom tussen acht en negen uur als dat goed is en je weet niet of het druk is of van ver komt.

 3. Nu ben ik iemand waarbij als kind al is ingeprent dat je nergens te laat mag komen omdat dat onbeleefd is. Dus is het gevolg dat ik altijd veel te vroeg ben en soms dan maar een tijdje in de auto blijf zitten.

 4. Een positieve benadering van de feiten is altijd goed.

 5. Ja alleen sorry maakt het niet altijd goed
  Maar is wel makkelijker 😉

 6. Bovendien: te vaak sorry zeggen ontneemt de waarde ervan.

 7. Het is wel een andere inval waar een ander zich prettiger bij voelt. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.